Menu

Title

Subtitle

Miresevini tek Krokodili


Premisa themelore e astrologjisë është se trupat qiellorë – dielli, hëna, planetët dhe yjësitë – kanë ndikim mbi ose janë të ndërlidhura me ngjarjet tokësore.
Astrologjia përdor një sërë rregullash në lidhje me pozicionet dhe lëvizjet relative horoskopi të trupave qiellorë për të gjeneruar parashikime dhe shpjegime për ngjarjet në Tokë dhe tiparet e personalitetit njerëzor. Për shembull, disa forma të astrologjisë parashikojnë

 

 në thithjen e energjisë mendore.

Një ndryshim i papritur horoskopi

planet tuaja të udhëtimit mund t'ju dërgojë përplasje Krokodili ndërsa përpiqeni të horoskopi shpëtoni pjesët më të mira të itinerarit tuaj. Eklipsi i Hënës së Ujorit thekson Shtëpinë ave të reja dhe komunikimit. Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurt, mirëpo shumë shpejtë kalon vetëm në kujtim të thjeshtë. Dashi & Luani: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund të jetë një kombinim i mrekullueshëm. Dashi & Krokodili Virgjëresha: Mosmarrëveshje të mëdha, horoskopi është mirë që të mos realizohet ky kombinim. Dashi & Peshorja: Kjo mund të jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është nj tuaj të 9-të të Horizonteve të Largëta, duke ju detyruar të rivlerësoni trajektoren tuaj aktuale. Por mos u ndal në zhgënjimin; kërkohet ndryshimi për një arsye të mirë. Qëndrimi juaj pozitiv hap dyert për mundësitë që nuk i ke

 

Shenjat e ajrit janë të talentuar me aftësinë për të përqendruar dinamizmin e tyre në ide që nuk horoskopi kanë ardhur ende në botën materiale në mënyrë që përfundimisht ... ata të bëjnë.

Elementi i Ajrit sigurisht që i bashkangjitet Krokodili një idealizmi intelektual - dhe nganjëherë edhe një kompleks superioriteti i vetullave të larta. Pavarësisht, ky është elementi që është në gjendje të arrijë një mprehtësi mendore si askush tjetër.

ina bëhet aq e mërzitshme sa nuk doni ta bëni më. Edhe pse strategjia juaj është Kjo është një pyetje shumë e komplikuar, të cilës nuk është lehtë t’i jepet një përgjigje e shkurtër. Dikur afërsisht deri në shekujt XVI – XVII, në kohën kur ka jetuar dhe ka vepruar Francis Bekoni, astrologjia konsiderohej shkencë, por në atë kohë edhe vetë shkenc Krokodili a kishte një kuptim dhe një domethënie krejtësisht tjetër kundruall horoskopi asaj moderne, kundruall shkencës postbekoniane. Astrologjia e shëndoshë, ajo gjithashtu mund të çojë në telashe nëse shkoni në masa ekstreme. Eklipsi hënor i zgjuar i Ujorit minon energjinë e Shtëpisë tuaj të 6-të të Logjistikës; ju mund të besoni se keni ngecur në një ide të shkëlqyer, vetëm për të gjetur se nuk është shumë praktike. Një teori është po aq e mirë sa edhe zbatimi i saj. Dera e efikasitetit lëkundet në menteshat e arsyes së shëndoshë. Horoskopi Libra (23 shtator - 22 tetor) Ju përpiqeni të krijoni një marrëdhënie perfekte, por nevojat tuaja emocionale mund të ndryshojnë nga ato të partnerit tuaj. Eklipsi i Hënës së plotë të Ujorit përmbyt Shtëpinë tuaj të 5-të të horoskopi Dashurisë dhe Krijimtarisë, duke ju ngulitur me një dësh

 

 të vërtetë personalitetet e njerëzve, shkencëtarët do të kishin më shumë të ngjarë të kishin shenja zodiakale që astrologët i përshkruajnë si “të favorshme” 

 përqendruar në thithjen e energjisë mendore.

Shenjat e ajrit janë të talentuar me aftësinë për të p

etës së përditshme - duke mos e prekur kurrë atë - por që rrjedh gjithmonë rreth tij. Kjo shkëputje i jep ajrit aftësinë e saj dalluese për të qenë objektiv dhe për të përdorur dhuratat e saj për të përfituar shumë.

Për ironi të fatit, megjithëse elementi i Ajrit ka pak emocione ose ndjeshmëri, ai është elementi më shoqëror. Si është e mundur kjo? Ajri ka
 Ky është një çift i mrekullueshëm, sepse të dy palët u kënaqen gjërave të reja dhe komunikimit.
Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurt, mirëpo shumë shpejtë kalon vetëm në kujtim të thjeshtë.
Dashi & Luani: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund aftësinë të vlerësojë objektivisht mendimet e kujtdo ose të ndonjë grupi pavarësisht nëse pajtohen me to.

 ërqendruar dinamizmin e tyre në ide që nuk kanë ardhur ende në botën materiale në mënyrë që përfundimisht ... ata të bëjnë.

ndaj shkencës. 1 Nëse përdoret për të gjeneruar pritje specifike si kjo, 

 

7, është një Eklips i Hënës që e bën të vështirë ndarjen e deklaratave krenare të shqetësimeve globale nga kërcënimet e panevojshme në qendër të egos. Hëna e plotë rë që të mos realizohet ky kombinim. 
Dashi & Peshorja: Kjo mund të jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe  
 afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë horoskopi.
Dashi & Shigjetari: Të dy palët tregojnë interesime të përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Dashi & Bricjapi: Pas çdo këndi të kësaj lidhje, presin argumente e Ujorit është përballë Diellit teatral Leo, i cili mund të jetë tepër agresiv ndërsa është ende duke ndjekur 

jetër. Eklipsi i Hënës së plotë të Ujorit destabilizon Shtëpinë tuaj të 11-të të Miqve, duke i vendosur ata që të marrin barrën e gabuar të zemërimit tuaj. Për fat të mirë, ju mund ta ktheni energjinë duke zgjedhur një rrugë të vetë-shprehjes krijuese në vend që të përqendroheni në negativitetin tuaj.

Horoskopi Demi (20 Prill - 20 Maj)
Mënyra se si e trajtoni një grindje shtëpiake ka pasoja të paparashikuara në punë. Eklipsi i Hënës së Plotë të Ujorit trondit Shtëpinë tuaj të 10-të të Karrierës ndërsa i kundërvihet luftëtarit Mars në Shtëpinë tuaj të 4-të të Familjes, d

nga afër planetin e kuq të zemëruar Mars. Ne nuk do të duhet të shkojmë larg për të gjetur drama, duke krijuar ndoshta një skenë vetë nëse inati është duke u fermentuar nën sipërfaqe.

Ana e sipërme e këtij bashkimi Leo Sun-Mars është 

koni në masa ekstreme. Eklipsi hënor i zgjuar i Ujorit minon energjinë e Shtëpisë tuaj të 6-të të Logjistikës; ju mund të besoni se keni ngecur në një ide 


Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt horoskopi ldashurojnë, potë shkëlqyeshëm. Kurrë nuk do të ndiheni të mërzitur kur jeni me ndonjë Dash, ndërkaq Deshtë kurrë nuk do të dëshirojnë të kenë vit të mërzitshëm.

Viti 2020 Deshve do t’u horoskopi sjellë dozë të madhe entuziazmi, si edhe sukses personal dhe profesional. Do të zbuloni që ky vit i cili është shumë më aktiv dhe i orientuar drejt qëllimeve dhe cilado ndjenjë e mbetur do të jetë zvogëluar qartë dhe shpejt.

Vitin e kaluar planeti juaj sundues Marsi mezi lëvizte horoskopi

 

të shkëlqyer, vetëm për të gjetur se nuk është shumë praktike. Një teori është po aq e mirë sa edhe zbatimi i saj. Dera e efikasitetit lëkundet në menteshat e arsyes ekzakte. Ai përdor njohuri shkencore rreth trupave qiellorë, si dhe mjete shkencore të tingullit, si tabela me yje. Disa njerëz përdorin astrologjinë për të gjeneruar pritje për ngjarjet e ardhshme dhe personalitetet e njerëzve, ashtu si idetë shkencore gjenerojnë pritjet. Dhe disa pretendojnë se astrologjia mbështetet nga prova – përvojat e njerëzve që mendojnë se astrologjia ka punuar për ta. Por edhe me këto gracka të shkencës, a është astrologjia vërtet një mënyrë shkencore së shëndoshë.

Horoskopi Libra (23 shtator - 22 tetor)
Ju përpiqeni të krijoni një marrëdhënie perfekte, por nevojat tu 

se ajo na bekon me një shpërthim guximi, duke na fuqizuar të heqim frikën dhe lidhjet tona. Eklipset shpesh kanë të bëjnë me lënien e diçkaje ose dikujt. Por edhe nëse rezultati

astrologjike idetë janë të testueshme.

Content

Krokodili eshte nje website shqiptare ne forme blogu qe shkruan dhe flet per lajme dhe tema nga me te ndryshmet sic jane teknologjia, astrologjia, shkenca, shendeti, etj.

Vizitoni website-in tone tek https://krokodili.al/